Thursday, November 30, 2006

Finals

Asså ursäkta att vi är så himla tradiga. Men vi måste plugga och mina fingrar blöder och Christians språkhjärna fragmenteras.

Rondell-hund?

4 Comments:

At Thursday, November 30, 2006, Anonymous Anonymous said...

Jag såg en rondellhund i Kristianstad igår.

Nu har fenomenet kommit till Skåne också.

Varför har vi inga rondeller i Tollarp?

 
At Thursday, November 30, 2006, Blogger lisa said...

´mina fingrar blöder (jag tvättade här om dagen med mina "akademiker"fingrar som jag skall jobba bort när jag kommer hem.. de kan jag inte stå för.. och sen ahr jag ju ett ganska hetsigt sätt så så började det blöda på tre fingrar... )och min språkhjärna samtidigt..- värre..

kommer hem måndag kväll kring sex.. ber för er.. ses snart!

 
At Thursday, November 30, 2006, Anonymous Anonymous said...

Finns ingen rondellhund i Tollarp? Finns rondell överhuvudtaget? Haha tilloch med Furuboda har en hund i rondellen vid Björkebo och Åhus har fått sin beskärda del av denna folkrörelse i den södra rondellen vid 118. En helt underbar taxliknande färgglad skapelse! Snart brinner väl bocken i Gävle för nu ska vi strax tända det första ljuset. och när vi tänt det andra - är Bettan hemma! Härligt med ljus i alla nyputsade fönster! Glädje!

 
At Friday, December 01, 2006, Anonymous Anonymous said...

jag trodde de bara fanns i östergötland, hundarna.

ibland kan det vara svårt det här med fingrarna. mina är brända lite här och där. varför är det så svårt för dem att förstå att det är smeten som ska våfflas och inte fingrarna?

är det körsbär på lakanen?

lycka till med finals och allt!

 

Post a Comment

<< Home